,

Türkiye Avrupa Vakfı Olağan Seçimli Genel Kurul Toplantı Daveti

Genel Kurulumuzun Değerli Üyeleri,

Türkiye Avrupa Vakfımızın geçen yıllarda Pandemi nedeni ile ertelenen Olağan Seçimli Genel Kurulu 5.Kasım.2022 Cumartesi günü saat 11.00’de Kale Tasarım ve Sanat Merkezi, Azapkapı Mahallesi, Hediye Sokak No:6, Beyoğlu/İSTANBUL adresinde, aşağıda yazılı Gündem ile toplanacaktır.

Yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde çoğunluk aranmaksızın ikinci toplantı 12.Kasım.2022 Cumartesi günü aynı saatte, aynı yerde ve aynı gündemle yapılacaktır.

Toplantıya katılmanızı takdirlerinize sunarız.

GÜNDEM

1. Açılış
  2. İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu
  3. Divan Heyetinin Oluşturulması
  4. 2021 yılı Faaliyet ve Denetim Kurulu Raporları ile Mali Tabloların okunması, görüşülmesi ve gerekli kararların alınması
  5. Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun ayrı ayrı ibrası
  6. Yeni dönem faaliyet programı ve tahmini bütçenin okunması ve gerekli kararın alınması
  7. Vakıf Senedi Değişikliği Önerisinin okunması ve gerekli kararın alınması
  8. Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu’nun seçimi
  9. Dilek ve Temenniler
  10. Kapanış

**Sorularınız için:0536 766 23 99 numaralı telefondan veya info@turkiyeavrupavakfi.org mail adresinden irtibata geçebilirsiniz.