,

“Contact Making Seminar for EVS Organisations” Projemiz Kabul Edildi!

Türkiye Avrupa Vakfı olarak Erasmus + Programı Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği türündeki Contact Making Seminar for EVS Organisations projemizin kabul edildiğini duyurmaktan mutluluk duyuyoruz!

2015 yılında, Avrupa Gönüllü Hizmeti akredite olan Türkiye Avrupa Vakfı; Avrupa Gönüllü Hizmeti konusunda sürdürülebilir ortaklıklar kurarak Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinde 5 senedir yürüttüğümüz Fırsatı Yakala adlı programın ağında bulunan ve programdan mezun gençlerimizi Avrupa Gönüllü Hizmeti projeleriyle güçlendirmek ve onların kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağlamak için çalışmalar yapmak istemektedir.

Projemizin amaçları ise,
– Sürdürülebilir ortaklıkların kurulmasına öncü olmak
– Gençlik alanında AGH projelerinin kalitesini arttırmak
– İmkanı kısıtlı gençlerin kendine uygun projeler bulabilmelerini sağlamak
– İmkanı kısıtlı gençlere yönelik düzenlenen AGH projelerinde kalite konularını ele almak
– Gençlik çalışmalarında ve Avrupa Gönüllü Hizmeti konusunda farkındalık yaratmak

Projemiz Gençlik Çalışanlarına yönelik Avrupa Gönüllü Hizmeti kapsamında ortaklık kurulmasını hedefleyen Erasmus+ Gençlik Programı Bireylerin Öğrenme Hareketliliği ( Gençlik Çalışanlarının Hareketliliği ) kapsamında planlanmış olup 20 – 27 Ağustos 2016 tarihleri arasında İstanbul’da 16 farklı kurumdan ve 15 farklı program ülkesinden ( Çek Cumhuriyeti, Bulgaristan, Romanya, Makedonya, Hırvatistan,İtalya,Romanya,Portekiz,Yunanistan,Estonya,İsveç,Polonya,Slovakya,Slovenya, Birleşik Krallık,Türkiye )
gelecek 33 katılımcı ve AGH alanında teknik ve gönüllülük hakkında tematik bilgiye sahip tecrübeli 3 eğitmen ile gerçekleştirilecektir.